top of page
Mikrobageriet - brød, boller og kager på bestilling
Selvom brød ligger hjertet nær i mikrobageriet, er det i virkeligheden cheesecake der har været mindeværdigt i min café karriere i Kaffekælderen. Der går nok et år eller 2 endnu før jeg har bagt lige så mange brød som cheesecakes.
Surdejsbrød bliver til af mel fra Kornby mølle i Lynge. I december måned tager jeg imod vores 4. palle mel fra Kornby. Det er ikke nogen stor bedrift i en almindelig bageri 4 paller af ca. 700 kg hver, men når du tænker på at på Højriis tilsætter jeg ca. samme mængde væske og at det hel bliver æltet i hånden af mig, så er det alligevel noget, ca. 5,6 tons dej.
Det er en del af den fornøjelse jeg har - rigtig håndværk.
Brød, kager, iskager og tærter bages på bestilling. Der er efterhånden et stort udvalg at vælge imellem, se her i galleriet. Hvis du vil have en unique og velsmagende kage til din begivenhed, om det er stort eller småt, tage endelig kontakt til mig på 6171 2286, på mail eller udfyld kontakt formular her.
bottom of page