top of page
Højriisgaard-5_edited.jpg

Højriisgaard

Højriisgaard på Femø er en gammel ejendom fra 1800-tallet. Susie og Michael  købte ejendommen i 2021,  og de har siden da arbejdet på at bevare og renovere de gamle bygninger. Susie og Michael blev draget til Femø og Højriisgaard. De havde  da de fandt muligheder og rammer for at skabe en sund hverdag for både folk og fæ i forening med naturen. Her kunne hverdagen leves langsomt.

 

Vores vision for Højriisgaard er, at stedet skal beboes af  gæster, der nyder roen og forplejningen som  vi tilbyder her på Femø i nær kontakt til hinanden og til naturen. Efter et ophold på Højriisgaard vil I vende rolige og velfornøjede hjem.

 

De karakterfulde bygninger har en lang historik på øen - omgivet af smuk natur og en stjerneklar himmel. Her kan du få følelse af ro, nærvær og velvære. Et tiltrængt temposkift, hvor der er kontakt til hinanden og til øens betagende natur. Vi arbejder løbende på at vedligeholde og renovere bygninger så de lever op til de krav, der knytter sig til at drive en moderne virksomhed med mikro-bageri, café, galleri og Bed and Breakfast.

 

På Højriisgaard er der tid til refleksion, ro og fordybelse.

Susie

Susie er hovedkraften bag aktiviteterne på Højriisgaard. Madkvalitet er hendes store passion, og hun drager omsorg for at maden altid tilfører kroppen den bedste næring. Hun værner om de sanselige smagsoplevelser.

Når du kommer til Højriisgaard bliver du inviteret til at være en del af gårdens hverdagsrytme. 

Med mikrobageri, café, livstilsbutik og bed and breakfast er der sjældent en person lige hvor du forventer, se dig lige omkring så dukker der et venligt ansigt frem lige pludselig. 

bottom of page